KROK 1: Připravte si krekry. Smíchejte všechny ingredience v nádobě a dejte stranou.
KROK 2: Připravte si přílohu. Smíchejte fazole flageolet se všemi ingrediencemi v nádobě.
KROK 3: Zapněte mísu 1. Vložte nohu bez krekru do přístroje s talířem. Spusťte proces vaření.
KROK 4: Vyjměte stehno z přístroje a rovnoměrně ho pokryjte krekrem, pevně zatlačte.
KROK 5: Zapněte mísu 1. Vložte stehno zpět do přístroje s talířem.
KROK 6: Zapněte mísu 2. Vložte fazole do mísy.
KROK 7: Stiskněte tlačítko SYNC, abyste dokončili vaření ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste začali vařit. Občas promíchejte zeleninu.
KROK 8: Ihned podávejte.
TIP: Pro ještě chutnější maso marinujte kýtu s bylinkami a olivovým olejem několik hodin před vařením.