• Oběd
  • 14.4.2025

Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
100 min

Suroviny

  • 1,3 kg jehněčí kýta
  • 50 g strouhanky
  • 4 g soli
  • 1 lžíce oregana
  • 1 lžíce tymiánu
  • 4 cl olivového oleje
  • 500 g flageolet fazolí, okapaných
  • 2 lžíce nasekané čerstvé pažitky
  • 1 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
  • 1 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu
  • 30 g másla, nakrájeného na kousky
  • 3 cl vody

KROK 1: Připravte si krekry. Smíchejte všechny ingredience v nádobě a dejte stranou.

KROK 2: Připravte si přílohu. Smíchejte fazole flageolet se všemi ingrediencemi v nádobě.

KROK 3: Zapněte mísu 1. Vložte nohu bez krekru do přístroje s talířem. Spusťte proces vaření.

KROK 4: Vyjměte stehno z přístroje a rovnoměrně ho pokryjte krekrem, pevně zatlačte.

KROK 5: Zapněte mísu 1. Vložte stehno zpět do přístroje s talířem.

KROK 6: Zapněte mísu 2. Vložte fazole do mísy.

KROK 7: Stiskněte tlačítko SYNC, abyste dokončili vaření ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste začali vařit. Občas promíchejte zeleninu.

KROK 8: Ihned podávejte.

TIP: Pro ještě chutnější maso marinujte kýtu s bylinkami a olivovým olejem několik hodin před vařením.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše