• Oběd
  • 21.11.2021

Kari se sladkými bramborami a jehněčím - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

21826e95-23b4-4ba0-b2e8-165af92353be.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
25 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 640 g vykostěná jehněčí plec, na 3cm kostky
  • 1 lžíce přepuštěné máslo (ghí)
  • 1 ks cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku, nasekaný
  • 10 g čerstvě strouhaný zázvor
  • 3 lžíce kari pasta
  • 320 g rajčatový protlak
  • 80 g bílý jogurt
  • 250 g sladké brambory (batáty), oškrábané, na 4cm kostky
  • 40 g mandlové lupínky


POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Přidejte do nádoby máslo.

Cibuli, česnek a zázvor restujte 1 minutu.

Maso opečte ze všech stran, v případě potřeby v dávkách.

Přidejte rajčatový protlak, kari pastu, sladké brambory a jogurt.
image.png

Přidejte sůl a pepř a zamíchejte.

Doba vaření: 15 minut.

Ozdobte mandlovými lupínky.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše