Pokud nemáte karamelizační žehličku, použijte flambovací pistoli nebo vložte krémy na několik minut pod gril trouby předehřáté na 250 °C.
Umyjte pomeranč a citron, poté z nich odstraňte kůru pomocí škrabky.
700 ml mléka, 60 g cukru, tyčinku skořice a kůru dejte do kuchyňského robota.
Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.
Směs sceďte přes sítko.
Opláchněte mísu kuchyňského robota a umístěte příslušenství šlehače.
Do mísy dejte 2 vejce, 3 žloutky, 30 g kukuřičného škrobu a zbylých 60 g cukru.
Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.
Po 30 sekundách přidejte otvorem ve víku směs s mlékem.
Zmáčkněte 'Start'.
Směsí naplňte 6 zapékacích mističek a dejte je na 1 hodinu do lednice.
Před podáváním posypte krémy hnědým cukrem a zkaramelizujte je pomocí karamelizační žehličky.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty