• Oběd
  • 21.11.2021

Klobásová směs s rajčaty (rougail) - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

658b1b7e-6840-44d2-a906-e39affd9cb55.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
8 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 600 g klobása (Morteau nebo Montbéliard) na plátky
  • 10 g nasekaný zázvor
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 ks cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 400 g nakrájené rajčata
  • 1 lžička mletý kajenský pepř (chilli)
  • 2 ks snítka tymiánu
  • 1 lžička kurkuma
  • 120 ml voda

POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png

Do nádoby nalijte olej.
 
Cibuli chvilku restujte.
 
image.png
Přidejte klobásy, zázvor, rajčata s tymiánem, kurkumu, kajenský pepř a vodu.
 
image.png

Doba vaření: 4 minuty.

Klobásové rougail podávejte s rýží.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše