• Oběd
  • 6.12.2024

Korejský pikantní kuřecí guláš - recept pro Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Pikantné dusené kuracie mäso.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
25 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 600 g kuřecího stehna, nakrájeného na kousky
  • 30 cl zeleninového vývaru
  • 450 g brambor, oloupaných a nakrájených na středně velké kousky
  • 150 g mrkve, nakrájené na středně velké kousky
  • 120 g nakrájené cibule
  • 2 lžíce gochujang (korejská chilli pasta)
  • 3 lžíce rýžového octa
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce nasekaného česneku
  • 1 lžíce nasekaného zázvoru
  • 3 lžíce sezamového oleje
  • 4 lžíce najemno nakrájené jarní cibulky

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Nakrájejte cibuli.

KROK 3: Do spotřebiče dejte všechny ingredience kromě jarní cibulky.

KROK 4: Tlakové vaření: 15 minut.

KROK 5: Dejte do misky a posypte jarní cibulkou. Podávejte horké.

TIP: Podávejte své kuře s miskou dušené japonské rýže. Omáčku gochujang si upravte podle své chuti. Gochujang je fermentovaná chilli pasta, která je základní složkou korejské kuchyně. Můžete ho koupit v asijských obchodech s potravinami nebo online, stejně jako rýžové víno.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše