1 | Brambory a šalotku oloupejte a na jemno nastrouhejte, pak je pevně stlačte mezi rukama, abyste odstranili maximum vody. Smíchejte s moukou, vejcem, petrželkou, solí a pepřem.
2 | Na dvě grilovací mřížky umístěte list papíru na pečení. Pomocí štětce jej potřete olejem. Na každou grilovací plochu umístěte 4 lžíce směsi tak, aby se porce nedotýkaly. Lehce je přitlačte zadní stranou lžíce a potřete olejem. Umístěte grilovací mřížky do střední a horní úrovně Easy Fry a zavřete dvířka.
3 | Pečte v režimu HRANOLKY (200 °C) po dobu 35 minut. Po 15 minutách pečení grilovací podnosy vyměňte. Po 30 minutách pečení rosti otočte, zavřete dvířka a nechte je dopéct.
Dobrou chuť!
TIP: Rosti podávejte jako přílohu. Lze je připravit také jako brunch, podávané například se smetanovým sýrem s jemně nasekanými bylinkami a uzeným lososem.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.