KROK 1: Do nádoby si připravte ochucené máslo. Měkké máslo smíchejte se všemi ingrediencemi, aby vzniklo hladké máslo. Dejte stranou při pokojové teplotě.
KROK 2: Troubu předehřejte na 180°C.
KROK 3: Dno zapékací misky namažte olejem a položte na něj krůtí stehno. Dochuťte solí a pepřem. Celý povrch potřete ochuceným máslem. Přidejte snítky rozmarýnu a nasekaný česnek.
KROK 4: Kastrol vložte do trouby bez pokličky a pečte 1 hodinu 30 minut (podle velikosti stehna upravte dobu pečení). Malou naběračkou stehno pravidelně podlévejte, aby se propeklo a rovnoměrně zbarvilo.
KROK 5: Po vytažení z trouby nechte maso před vykrajováním 10 minut odpočívat v kastrolu.
Ihned podávejte!
TIP: Tento pokrm podávejte s plátky pečené dýně.
Doporučené produkty