• Oběd
  • 3.7.2023

Kuře Hibachi

3.7 (3x)
hibachi chicken.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
14 min

Suroviny

  • 3 kuřecí prsa (cca 160 g každé)
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžíce nasekaného čerstvého zázvoru
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 0,5 bio limetky, šťáva a kůra
  • 1 lžíce sezamových semínek
  • 2 šalotky, nakrájené

Připravte si ingredience.

Do nádoby vlijte 250 ml vody.

Do nádoby vložte parní košík s kuřecím masem.

Tlakové vaření: 12 minut.

Kuře vyjměte a nakrájejte na malé kostičky.

Do nádoby přidejte sezamový olej.

Orestujte kuře a přidejte zbývající ingredience.

Podávejte s restovaným bok choy zelím, rýží nebo nudlemi.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše