Před podáváním posypte papilotu nasekaným koriandrem.
200 g kuřecích nudliček vložte do mísy.
Přidejte půl cm nasekaného kořene zázvoru a nasekanou šalotku.
Zakápněte trochou olivového oleje, promíchejte a marinujte 1 hodinu v chladničce.
200 g bílé části pórku nasekejte najemno.
Do mísy kuchyňského robotu vložte 50 g cibule nakrájené na čtvrtiny.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
K noži připojte nástavec mixéru, přidejte 10 g másla, pórek, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Po 3 min. přidejte 25 ml bílého vína skrz otvor ve víku a ve 4. minutě přidejte 50 ml smetany.
Na konci cyklu stiskněte 'Start'.
Jakmile je pórek uvařený, dejte ho stranou do mísy.
Umyjte mísu robota.
Marinované kuře a pórek položte doprostřed listu pečicího papíru.
Papilotu dobře uzavřete.
Nalijte 0,7 l vody do mísy robota.
Papilotu vložte do napařovacího košíku.
Uzavřete víko a stiskněte "Start".
Doporučené produkty