• Oběd
  • 23.2.2024

Kuřecí roláda s hráškovo-bramborovým pyré od design_bysimonabadi

Simona Badi - Kuřecí roláda s hráškovo-bramborovým pyré - 833 x 1251.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
60 min

Suroviny

Na roládu:

  • 600 g kuřecího masa
  • Lístky bazalky
  • Plátky čedaru
  • Sušená rajčata
  • Sýr Lučina od salátu
  • 300 ml vývaru

Na hráškovo-bramborové pyré:

  • 350 g hrášku mraženého
  • 4 menší brambory
  • 1 lžíce másla
  • Sůl a pepř
  • trochu vývaru nebo vody

Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Plátky kuřecího masa si očistěte, naklepejte, osolte a opepřete.

Na maso položte plátky sýru, sušená rajčata, Lučinu a bazalku.

Vytvořte rolády (3 kusy).

Rolády vložte do hrnce s máslem a zvolte možnost „Suroviny k vaření" a jako přísadu vyberte „Drůbež".

Podle množství masa po krátkém osmahnutí vařte při nízkém tlaku 35 minut. - Nízkem tlaku cca 35 minut a podlít vývarem kuřecím cca 300ml.

Nasaďte víko Extra Crisp Lid a na grilovací program pečte 10 minut.

Maso vyndejte.

Do hrnce vložte hrášek a brambory a zalijte vodou nebo vývarem.

Zvolte možnost „ruční režim“ a vařte pod nízkým tlakem 15 minut.

Mixérem vytvořte pyré s lžící másla a můžete začít servírovat.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše