• Oběd
  • 17.11.2021

Květák po indicku - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

20e2877e-7ca1-46d3-af4b-ba17a55b8d17.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
2 min

Suroviny

  • 500 g květák, omytý a na růžičky
  • 1 lžíce podzemnicový olej
  • 40 g rozdrcené kešu ořechy
  • 1 lžíce kari pasta
  • 2 lžičky koření madras kari
  • 400 g rajčata, omytá a na osminky
  • 80 ml kuřecí vývar
  • 1 lžíce koriandr, omytý a nasekaný
  • 1 ks cibule, oloupaná a nasekaná
  • 3 lžíce kokosová smetana


POSTUP:

Připravte si ingredience.


image.png
Do nádoby nalijte olej.

Cibuli, kari pastu a kari koření restujte 2 minuty.


image.png
Přidejte květák.
image.png

Důkladně promíchejte.

Přidejte rajčata, vývar a kokosovou smetanu.

image.png
Zamíchejte.

Doba vaření: 2 minuty.

Květák by měl zůstat křupavý.

Posypte kešu oříšky a koriandrem.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše