• Nápoje
  • 5.12.2024

Ledové latte z pasty z červených fazolí Azuki - korejský recept pro varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Ľadové latté z pasty z červenej fazule Azuki.jpg
Počet osob
Počet osob
2
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
2 min

Suroviny

  • 250 g vařených červených fazolí, scezených (1 plechovka 425 g)
  • 100 g moučkového cukru
  • 300 ml studeného mléka
  • 20 g prášku Kinako
  • 100 g kostek ledu
  • 1 kopeček vanilkové zmrzliny

KROK 1: Nasypte fazole a cukr do nádoby mixéru. Zavřete víko a mixujte do hladka.

KROK 2: Těsto dejte do lednice vychladit a vyčistěte mísu mixéru pro další přípravu.

KROK 3: Chcete-li připravit ledové latte: vraťte čistou mísu do mixéru. Nalijte mléko, Kinako a kostky ledu. Zavřete víko a rozmixujte.

KROK 4: Sestavení ledového latte: na dno každé sklenice dejte dvě polévkové lžíce pasty z červených fazolí a poté opatrně nalijte latte přes vršek. Na závěr přidejte do každé sklenice kopeček vanilkové zmrzliny.

TIP: Kinako lze v případě potřeby nahradit mletými mandlemi, mletým sezamem, mletými arašídy nebo praženým ovsem. Můžete také obohatit svou pastu z červených fazolí o arašídovou pastu a kakaový prášek pro extra požitek. Nakonec pro ještě atraktivnější prezentaci ozdobte šlehačkou a posypte matcha práškem nebo kinako. Podávejte s křehkým chlebem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše