KROK 1: Nasypte fazole a cukr do nádoby mixéru. Zavřete víko a mixujte do hladka.
KROK 2: Těsto dejte do lednice vychladit a vyčistěte mísu mixéru pro další přípravu.
KROK 3: Chcete-li připravit ledové latte: vraťte čistou mísu do mixéru. Nalijte mléko, Kinako a kostky ledu. Zavřete víko a rozmixujte.
KROK 4: Sestavení ledového latte: na dno každé sklenice dejte dvě polévkové lžíce pasty z červených fazolí a poté opatrně nalijte latte přes vršek. Na závěr přidejte do každé sklenice kopeček vanilkové zmrzliny.
TIP: Kinako lze v případě potřeby nahradit mletými mandlemi, mletým sezamem, mletými arašídy nebo praženým ovsem. Můžete také obohatit svou pastu z červených fazolí o arašídovou pastu a kakaový prášek pro extra požitek. Nakonec pro ještě atraktivnější prezentaci ozdobte šlehačkou a posypte matcha práškem nebo kinako. Podávejte s křehkým chlebem.
Doporučené produkty