• Oběd
  • 30.1.2025

Losos plněný krevetami - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Losos plněný krevetami.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
17 min

Suroviny

  • 180 g syrových loupaných krevet
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku, nasekaný
  • 1 jarní cibulka, nakrájená
  • 8 listů špenátu, nakrájených
  • 1 lžička papriky
  • 80 g smetanového sýra
  • Sůl a pepř
  • 4 steaky z lososa, ve vločkách (300 g)
  • Sůl
  • 20 g Panko strouhanky
  • 4 lžíce nasekané zelené jarní cibulky

KROK 1: Připravte rybu. Umístěte steaky na prkénko a vyjměte kosti, dávejte pozor, abyste neprořízli kůži. Steaky stočte do spirály, aby získaly tvar medailonku a odstraňte přebytečnou kůži. Každý steak svažte, aby držel pohromadě. Umístěte je na malý čtverec naolejovaného alobalu. Dochuťte solí a dejte stranou do lednice.

KROK 2: Příprava náplně: krevety nakrájejte na malé kousky a smažte 2 minuty na olivovém oleji. Vložte do nádoby a přidejte česnek, cibuli, špenát, papriku a smetanový sýr. Podle chuti okořeňte.

KROK 3: Steaky potřete nádivkou a dochuťte panko strouhankou.

KROK 4: Vložte steaky z lososa do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.

KROK 5: Na konci doby vaření odstraňte provázek a alobal a přidejte nakrájenou cibulovou zelenou nať. Ihned podávejte se špenátem jako příloha.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše