KROK 1: Do mísy mixéru s připojeným nožem Ultrablade nasypte mleté mandle, cukr a mouku. Míchejte, dokud nezískáte jemný prášek. Pokud se všechny ingredience nevešly napoprvé, operaci opakujte. Dejte stranou.
KROK 2: Do mísy mixéru s připojenou metlou nalijte bílky a citron. Zmáčkni ‚Start'. Během míchání přidejte cukr.
Doba trvání: 1 min Rychlost: V8
Doba trvání: 2 min Rychlost: V8
KROK 3: Troubu předehřejte na 100°C.
KROK 4: Práškovou směs a potravinářské barvivo nalijte na tuhý sníh z bílků a promíchejte stěrkou.
KROK 5: Použijte plnící sáček vybavený 10 mm tryskou. Na plechu vyloženém pečícím papírem nebo silikonovém plechu jemně tvarujte srdíčka.
KROK 6: Pečte 18 minut a poté troubu zapněte na 120 °C na dalších 18 minut. Makronky by měly být suché na dotek. V případě potřeby pokračujte ve vaření.
KROK 7: Před vyjmutím makronek nechte vychladnout.
KROK 8: Malinový džem a agar-agar přiveďte v hrnci k varu na mírném ohni po dobu 1 minuty. Nechte vychladnout, poté přidejte růžovou vodu. Nalijte na plech a nechte vychladnout.
KROK 9: Před podáváním makronky ozdobte lžičkou.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty