• Dezerty
  • 3.2.2022

Mangová panna cotta - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

12-32.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 300 g mražené mango
  • 8 g plátky želatiny
  • 100 ml voda
  • 400 ml šlehačka
  • 100 ml plnotučné mléko
  • 60 g cukr
  • 1 vanilkový lusk

Použijte hotový topping.

Plátky želatiny nechte v misce nasáknout studenou vodou.

Do mísy robota opatřeného sekáčkem vložte 300 g manga, 20 g cukru a 100 ml vody.

Přiklopte a utěsněte víko a stiskněte tlačítko "Start".

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Přelijte do jiné nádoby a nechte vychladnout.

Mísu vypláchněte.

Do mísy robota opatřeného šlehacím mixérem nalijte 400 ml smetany, 100 ml mléka, 40 g cukru a rozpůlený vanilkový lusk.

Přiklopte a utěsněte víko a stiskněte tlačítko "Start".

Po skončení programu vyjměte vanilkový lusk i šlehací nástavec a přidejte želatinu.

Přiklopte a utěsněte víko a stiskněte tlačítko "Start".

Krém nalijte do skleniček nebo pohárů, přikryjte a nechte v lednici alespoň 8 hodin ztuhnout.

Panna cottu podávejte přelitou mangovým dopingem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše