Oloupejte cibuli a nakrájejte ji nahrubo.
Kusy cibule dejte do nádoby.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Špachtlí hmotu oddělte od stěn nádoby.
Vložte míchací nástavec.
Přidejte 1 polévkovou lžíci olivového oleje, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Přidejte 250 g rýže arborio.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 120 ml bílého vína smíchaného se 2 dávkami šafránu.
Po uplynutí doby varu otvorem ve víku přilijte 500 ml drůbežího vývaru a stiskněte „Start“.
Ochutnejte a případně dochuťte.
Přidejte 50 g strouhaného parmezánu, 1 polévkovou lžíci másla a 2 polévkové lžíci nasekané petrželky.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Okamžitě podávejte.
Doporučené produkty