• Oběd
  • 6.12.2024

Minis Kimbap - recept pro Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

mini kimbap.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 400 g japonské rýže
  • 2 lžíce moučkového cukru
  • 50 cl vody
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 5 cl rýžového octa
  • 120 g mrkve, julien
  • 240 g vařeného špenátu
  • 4 listy mořské řasy nori

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Rýži propláchněte a vložte do spotřebiče s cukrem, vodou a sezamovým olejem.

KROK 3: Tlakové vaření: 5 minut.

KROK 4: Smíchejte rýži a ocet. Sestavte Kkoma Kimbapu s mořskými řasami a zeleninou.

TIP: Řasu nori položte na bambusovou podložku, rovnoměrně rozprostřete rýži, přidejte náplň, poté zvedněte okraj podložky a pevně srolujte, za pochodu mačkejte, abyste vytvořili kompaktní váleček. Tradičně se kimbap připravuje s tyčinkami Danmuji (korejský ředkvičkový nálev). Můžete je přidat do náplně. K dostání jsou v asijských obchodech s potravinami a dají se nahradit jinými sladkokyselými okurkami.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše