Nákyp z mletého masa - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+
5 (2x)
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
10 min
Suroviny
600 g mleté hovězí maso
1 ks cibule, jemně nasekaná
1 kg brambory, na kostičky
2 lžíce olej
100 g máslo
16 cl voda
2 ks stroužek česneku
strouhaný sýr Gruyère
sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek
zapékací mísa do trouby
POSTUP:
Připravte si ingredience. Do nádoby nalijte olej a přidejte cibuli. Cibuli osmahněte. Přidejte hovězí maso a za neustálého míchání restujte. Přidejte koření. Přesuňte do pekáčku. Do nádoby přidáme brambory, máslo, česnek, svazek bylinek a vodu. Ochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem. Doba vaření: 10 minut. Vše rozmačkejte mačkadlem na brambory. Naneste na maso. Posypte sýrem Gruyère. Pečte v troubě dozlatova. DOBROU CHUŤ!
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.