• Oběd
  • 27.11.2021

Nákyp z mletého masa - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 600 g mleté hovězí maso
  • 1 ks cibule, jemně nasekaná
  • 1 kg brambory, na kostičky
  • 2 lžíce olej
  • 100 g máslo
  • 16 cl voda
  • 2 ks stroužek česneku
  • strouhaný sýr Gruyère
  • sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek
  • zapékací mísa do trouby

POSTUP:

Připravte si ingredience.
Do nádoby nalijte olej a přidejte cibuli.
Cibuli osmahněte.
Přidejte hovězí maso a za neustálého míchání restujte.
Přidejte koření.
Přesuňte do pekáčku.
Do nádoby přidáme brambory, máslo, česnek, svazek bylinek a vodu.
Ochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
Doba vaření: 10 minut.
Vše rozmačkejte mačkadlem na brambory.
Naneste na maso.
Posypte sýrem Gruyère.
Pečte v troubě dozlatova.
 
DOBROU CHUŤ!

Doporučené produkty

 

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.