• Svačina
  • 18.1.2022

Obalované fazolové lusky - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

3-4.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
20 min

Suroviny

  • 300 g mražené zelené fazolky
  • 160 g kukuřičné lupínky (bez přidaného cukru)
  • 2 vejce
  • 100 ml mléko
  • 5 polévkových lžic hladká mouka
  • 1 polévková lžíce provensálské koření
  • sůl
  • pepř

Rozmrazte 300 g zelených fazolek.

Předehřejte troubu na 180 °C.

Do mísy robota vložte 160 g kukuřičných lupínků.

Přidejte 1 lžíci provensálského koření, sůl a pepř.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Strouhanku přesypte do jiné nádoby.

Na robota nasaďte šlehací nástavec.

Do mísy robota vložte 2 vejce a 100 ml mléka.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Směs přelijte do jiné mísy.

Do misky nasypte mouku.

Fazolky poprašte moukou a pak je namáčejte do rozšlehaného vejce, dokud nejsou dobře obalené.

Vyválejte ve strouhance.

Stejným způsobem pokračujte, dokud nespotřebujete všechny fazolové lusky.

Obalené fazole vyskládejte na plech a pečte při 180 °C po dobu 20 minut nebo dozlatova.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše