Rozmrazte 300 g zelených fazolek.
Předehřejte troubu na 180 °C.
Do mísy robota vložte 160 g kukuřičných lupínků.
Přidejte 1 lžíci provensálského koření, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Strouhanku přesypte do jiné nádoby.
Na robota nasaďte šlehací nástavec.
Do mísy robota vložte 2 vejce a 100 ml mléka.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Směs přelijte do jiné mísy.
Do misky nasypte mouku.
Fazolky poprašte moukou a pak je namáčejte do rozšlehaného vejce, dokud nejsou dobře obalené.
Vyválejte ve strouhance.
Stejným způsobem pokračujte, dokud nespotřebujete všechny fazolové lusky.
Obalené fazole vyskládejte na plech a pečte při 180 °C po dobu 20 minut nebo dozlatova.
Doporučené produkty