• Dezerty
  • 31.1.2022

Omáčka z červeného ovoce - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

12-40.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
3 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 200 g jahody
  • 200 g třešně
  • 50 g cukr
  • 50 ml voda

Tuto omáčku lze velmi dobře uchovávat v mrazáku.

Proč si na zimu neudělat dvojnásobnou dávku?

Omyjte 200 g jahod a 200 g třešní. Jahody rozkrojte napůl a třešně vypeckujte.

Do mísy robota vložte ovoce, 50 ml vody a 50 g cukru.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Počkejte, až směs vychladne, a stiskněte tlačítko "Start".

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše