KROK 1: Před opékáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a počkejte, až Thermo-Signal zcela zčervená. Zalijte špenátem, vodou a špetkou soli. Přiveďte k varu a vařte jen tak dlouho, aby se špenát usadil.
KROK 2: Vyjměte a nasekejte (nebo rozmixujte, pokud dáváte přednost jemnější struktuře). Pokud je objem špenátu příliš velký, vařte ho ve 2 nebo 3 dávkách. U mraženého špenátu tento krok přeskočte.
KROK 3: Na stejné pánvi (omyté a osušené) nebo jiné orestujte nakrájenou cibuli s česnekem, zázvorem a olejem. Jakmile se začne lehce barvit, přidejte koření a na středním plameni ho opékejte (měli byste cítit vůni), aniž by se připálilo.
KROK 4: Přidejte rajčatovou omáčku a na mírném ohni za stálého míchání duste 10 minut, zatímco se cibule a česnek vaří.
KROK 5: Přidejte špenát a vařte jen pár minut na mírném ohni. Dochuťte solí a pepřem.
KROK 6: Před opékáním ingrediencí rozpalte pánev na střední teplotu a počkejte, až Thermo-Signal zcela zčervená. Na oleji orestujte kostky paneeru: musí se obarvit a nelepit na pánev, než se obrátí. Dejte stranou.
KROK 7: Špenát podávejte s nakrájeným paneerem.
TIP: Pro extra chuť použijte místo oleje ghí. Sýr Halloumi bude v tomto receptu velmi oblíbený. Špenát lze připravit jednu až dvě hodiny předem. Toto jídlo lze použít jako kompletní chod k lehké večeři nebo podávat jako předkrm.
Doporučené produkty