Panna cotta „Oční bulvy“ - Jednoduché halloweenské recepty pro děti v hrnci Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
12 min
Vaření
1 min
Suroviny
150 ml plnotučného mléka
4 plátky želatiny změkčené ve studené vodě
300 ml smetany ke šlehání
30 g cukru
12 ks liči v sirupu
12 ks červeného hroznového vína
270 ml hroznové šťávy
Připravte si všechny suroviny. Vložte bobuli hroznového vína do liči, abyste vytvořili „oční bulvy“. Ve varné nádobě přiveďte k varu mléko, cukr, polovinu tekuté želatiny. Směs nalijte do skleněných dezertních pohárů a dejte do ledničky vychladit.
Aniž byste varnou nádobu umývali, nalijte do ní hroznovou šťávu a zbytek želatiny. Vařte pod tlakem 1 minutu.
Nechte směs hroznové šťávy s želatinou v Cook4Me+.
Až krém v dezertních pohárech ztuhne, dokončete dezert dolitím hroznové šťávy s želatinou do skleniček.
Dejte vychladit na 12 hodin.
Tip: Pro perfektní výsledek nejdříve umístěte „oční bulvy“ do pohárů na ztuhlý krém, a pak zalijte směsí hroznové šťávy s želatinou. Dejte do lednice vychladit.
Pro světlejší barvu červenou barvu dezertu, nařeďte hroznovou šťávu liči sirupem. Pro tmavší barvu můžete přidat potravinářské barvivo.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.