Panna cotta s citronem a hruškou - recept Tefal Cook4Me+
Počet osob
2
Obtížnost
lehký
Příprava
10 min
Vaření
5 min
Suroviny
200 ml nízkotučné smetany
3 lžíce cukru
1/2 limetka (šťáva a kůra)
1 lžíce hnědého cukru
1,5 plátku želatiny
100 g hrušek, oloupaných a na malé kostky
5 g másla
50 ml Sklenice vody
Připravte si ingredience. Hrušky oloupejte a nakrájejte na kostičky. Želatinu nechejte změknout v malém množství ledové vody. Do nádoby vlijte smetanu. Přidejte cukr, kůry, želatinu a šlehejte (do rovnoměrné konzistence).
Rozlijte do sklenic. Dejte na 6 hodin vychladit. Do nádoby vložte kostičky hrušek společně s máslem, citronovou šťávou, vodou a třtinovým cukrem. Doba vaření: 5 minut Podávejte panna cottu vychlazenou s lžící hruškového kompotu.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.