Pečená máslová dýně s olivovým olejem, česnekem a bobkovým listem - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
25 min
Suroviny
1 máslová dýně
2 lžíce česnekového prášku
2 bobkové listy
2 lžíce olivového oleje
Sůl a pepř
1 | Máslovou dýni rozpulte. Odstraňte semena a oloupejte slupku a nakrájejte na 2,5 cm silné kostky.
2 | Kostky přidejte do misky spolu s česnekem, bobkovými listy a olivovým olejem. Ochuťte solí a pepřem a promíchejte, dokud kostky nebudou dobře obalené. Přesuňte je do košíku na hranolky ve střední části fritézy s grilem Easy Fry. Zavřete dvířka.
3 | Pečte v MANUÁLNÍM režimu (200 °C) po dobu 25 minut.
4 | Podávejte ozdobené dýňovými a slunečnicovými semínky a nadrobeným sýrem feta.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.