• Svačina
  • 13.2.2025

Pečený camembert s brusinkami - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Pečený camembert s brusinkami.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 1 camembert
  • 2 lžíce sušených brusinek
  • 2 lžíce nasekaných pekanových ořechů
  • 2 lžíce nasekaných kešu ořechů
  • 1 lžička italského koření
  • 2 lžíce nasekané pažitky
  • 1 lžíce tekutého medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 snítky rozmarýnu
  • Opečený chleba k podávání

KROK 1: Vyjměte camembert z dřevěné krabičky a odstraňte veškeré plastové nebo papírové obaly.

KROK 2: Pokud je krabička vyrobena ze skutečného, ​​neošetřeného dřeva, můžete ji použít k přípravě camembertu tak, že ji umístíte do svého spotřebiče (bez víka). V opačném případě použijte malou nádobu přizpůsobenou velikosti vašeho spotřebiče.

KROK 3: Nožem udělejte na vrchní straně camembertu zářez ve tvaru kříže, abyste usnadnili jeho pečení.

KROK 4: Vložte camembert do spotřebiče vybaveného podložkou. Spusťte proces pečení.

KROK 5: Zatímco se camembert peče, připravte si směs na přelití: v nádobě smíchejte brusinky, pekanové ořechy, kešu, italské koření a nasekanou pažitku.

KROK 6: Chleba opečte.

KROK 7: Jakmile je camembert upečený, opatrně jej vyjměte ze spotřebiče. Teplý camembert pokapejte medem a olivovým olejem, poté přelijte směsí brusinek, ořechů a bylinek. Přidejte snítky rozmarýnu.

KROK 8: Takto ozdobený camembert ihned podávejte s opečeným chlebem, který se vám bude hodit k namáčení do připravené směsi.

TIP: Při manipulaci s horkým camembertem buďte opatrní. Chcete-li camembert podávat elegantním způsobem, můžete jej servírovat přímo v jeho dřevěné krabičce, pokud je vhodná k pečení.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše