Pro výraznější chuť nahraďte polovinu mouky kaštanovou moukou.
Můžete přidat kandované ovoce.
Perník zabalený do potravinářské fólie vydrží i několik dní.
Předehřejte troubu na 180 °C.
Vymažte dortovou formu.
Vložte 250 g medu do mísy robota.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Přidejte 2 lžíce vody, 200 g mouky, sáček droždí, 50 g hnědého cukru, vejce, špetku soli, lžičku skořice a lžičku zázvoru.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Nalijte do formy a pečte zhruba 40 minut.
Špičkou nože zkontrolujte, zda je těsto dostatečně propečené.
Když je koláč upečený, vyjměte ho z formy a nechte vychladnout.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty