Aby byla vaše rychlá a zdravá večeře z horkovzdušné fritézy skutečně delikátní, kuřecí křídla namarinujte již 24 hodin předem.
Křídla nejprve rozkrojte na polovinu, a to v jejich spoji.
Z rajčatového protlaku, plnotučné hořčice, rostlinného oleje, sójové omáčky, sladké papriky, soli a pepře vytvořte marinádu, do které kuřecí křídla naložte a nechte do dalšího dne v lednici odležet.
Před plánovanou večeří vložte namarinovaná kuřecí křídla (mohou se překrývat) do košíku předehřáté horkovzdušné fritézy Tefal, zvolte program Kuře a pečte 12 minut.
Poté křídla otočte a pečte dalších 5 minut.
Následně již můžete servírovat.
Pikantní kuřecí křídla podávejte k večeři spolu se zeleninovým salátem z rukoly a cherry rajčat.
Můžete si k nim připravit také lehký dip ze zakysané smetany, česneku, soli a pepře.