• Rady & Tipy
  • 24.11.2021

Pikantní menu podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny - recepty #tefalpikantnimenu

Tefal pikantni menu CZ tefal_blog_header.jpg

Sychravý podzim je tu a čím dál častěji myslíme na jídlo, které nás zahřeje, a právě takovou vlastnost mají ostřejší pokrmy. Posílit náš imunitní systém můžeme tím, že budeme dodržovat principy stravy vhodné právě na podzim, pohybem, pobytem venku a také tím, že se na našich talířích objeví i pikantní složka. Pikantní jídla napomáhají trávení a ulevují plicím při zahlenění v důsledku nachlazení.

Co si představíte, když se řekne pikantní? Určitě něco mírně pálivého, ale ne zase moc extrémně, ale má to prostě říz. Pro někoho to může znamenat malou špetku mletých chilly papriček a pro jiného zase naopak velikou nálož pořádně pálivé omáčky. Každý z nás vnímá hranici pálivosti jinak. Ostřejších pokrmů se určitě nebojte, ale pamatujte, že čím pálivější dochucovadlo používáte, tím méně by ho mělo být. Pojďte společně s námi posílit zažívání a imunitní systém tím správným pikantním menu. Přidejte pikantní chuť do svých jídel se značkou Tefal.

Pikantní menu podle šéfkuchaře Ondry Slaniny

Odkazy na podrobné pikantní recepty: 

Hovězí polévka
Kuřecí thajské curry se zeleninou a kokosovým mlékem
Lívance s ananasem

TEFAL TIP

Vysokorychlostní mixér s možností vaření Tefal Perfectmix Cook disponuje intuitivním dotykovým displejem s 10 přednastavenými programy, výkonným motorem o příkonu 1400 W a prvotřídními čepelemi s technologií Powelix, zaručujícími dokonalé rozmixování pokrmů. Technologie Powelix navíc také zajišťuje o 30 % rychlejší přípravu oproti jiným modelům Tefal BL2C. Obsah nádoby z odolného skla je 1,75l, obsah košíku pro vaření v páře 0,5l. Samočistící program pro hloubkové čištění pracuje s teplotou 100 °C a mixér zbaví až 99,99 % bakterií bez potřeby čistícího prostředku. Čepele z nerezové oceli jsou odnímatelné a snadno omyvatelné. Elegantní design a špičkové materiály tohoto spotřebiče jsou ozdobou každé kuchyňské linky. Doporučená cena: 5 999 Kč

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše