• Svačina
  • 12.5.2021

Plněná provensálská rajčata - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill

Digital-01-CUISINE_COMPANION-MONTHLY_RECIPES-JUNE-GARDEN_VEGETABLES_RECIPES-SORREL_STUFFED_TOMATOES.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
33 min

Suroviny

  • 4 masitá rajčata
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 2 lžíce nasekané petrželky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce strouhanky
  • Sůl a pepř

1 | Rajčata rozpulte.
V případě potřeby odřízněte spodní část každého rajčete tak, aby leželo naplocho.
Mělce lžičkou asi 2 cm do hloubky vydlabejte.
Smíchejte olivový olej, česnek, petržel a strouhanku.
Ochuťte solí a pepřem, potom touto směsí naplňte každé rajče.

2 | Umístěte grilovací podnos na horní část fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou vespodu a nastavte režim GRILOVÁNÍ (200 °C) na dobu 33 minut.

3 | 13 minut předehřívejte, a až zazní časovač, umístěte rajčata na horký podnos, zavřete dvířka a začněte péct.

TIP: Rajčata nesmí být příliš zralá, aby si udržela tvar.
obrazek.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše