1 | Rajčata rozpulte. V případě potřeby odřízněte spodní část každého rajčete tak, aby leželo naplocho. Mělce lžičkou asi 2 cm do hloubky vydlabejte. Smíchejte olivový olej, česnek, petržel a strouhanku. Ochuťte solí a pepřem, potom touto směsí naplňte každé rajče.
2 | Umístěte grilovací podnos na horní část fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou vespodu a nastavte režim GRILOVÁNÍ (200 °C) na dobu 33 minut.
3 | 13 minut předehřívejte, a až zazní časovač, umístěte rajčata na horký podnos, zavřete dvířka a začněte péct.
TIP: Rajčata nesmí být příliš zralá, aby si udržela tvar.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.