• Svačina
  • 3.6.2024

Plněné houby s česnekem a petrželkou - španělský recept - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Plněné houby s česnekem a petrželkou.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
13 min

Suroviny

  • 8 velkých hub pečárek
  • 8 stroužků česneku
  • 0,5 svazku petrželky
  • 80 g měkkého másla
  • 8 cl olivového oleje
  • Sůl a pepř

KROK 1: Omyjte a odstraňte stonky hub, aniž byste poškodili klobouky. Umístěte uzávěry dnem vzhůru do misky.

KROK 2: Stroužky česneku oloupejte a z petrželky otrhejte lístky.

KROK 3: Do nádoby mixéru vložte stonky hub, česnek, petržel, máslo, olivový olej, sůl a pepř. Smíchejte, abyste získali nádivku.

KROK 4: Vnitřek žampionů osolte a poté je naplňte nádivkou.

KROK 5: Vložte houby do spotřebiče vybaveného talířem. Začněte vařit.

KROK 6: Uvařené houby položte na servírovací misku. Dobrou chuť!

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše