Připravte si všechny přísady. Smíchejte quinou, olivy, rajčata, fetu, olej, petržel, sůl a pepř.
Naplňte papriky. Vložte plněné papriky do nádoby se 150 ml vody.
Nastavte: Tlakové vaření: 15 minut Plněné papriky jsou křehké. Opatrně je vyjměte a podávejte.
Tip: Pokud připravujete 2 nebo 3 papriky, můžete je vařit v napařovacím košíku. Vyberte si baculaté papriky o hmotnosti 200–220 g, pro usnadnění plnění, a pro příjemnou prezentaci na talíři zvolte různé barvy. Ponechejte si vodu z vaření a připravte polévku. Pokud máte nějaké zbytky náplně, dochuťte je olejem a octem a připravte míchaný salát.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.