• Snídaně
  • 30.6.2023

Plněný chleba s karamelizovanou cibulí, slaninou a čedarem

breadboat.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
25 min

Suroviny

  • 8 malých předpečených housek
  • 6 plátků slaniny, nakrájených na kostičky
  • 4 vejce
  • 4 lžíce smetany ke šlehání
  • 125 g mozzarelly nakrájené na kostičky
  • 1 červená cibule oloupaná a jemně nasekaná
  • 6 snítek pažitky, nasekané nadrobno
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl, pepř

Troubu předehřejte na 180 °C.

Před přidáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a vyčkejte, dokud Thermo-Signal zcela nezčervená.

Do pánve nalijte olivový olej a na středním plameni opékejte polovinu červené cibule po dobu 5 minut. Dejte stranou.

Upečte housky dle pokynů na obalu. V míse rozšlehejte vejce a smetanu. Osolte a opepřete.

Z každé housky odřízněte vršek a vydlabejte střed. Vložte housky do pánve s olejem. Do každé housky nalijte smetanovo-vaječnou směs, poté posypte cibulí, slaninou a mozzarellou.

Vložte do trouby a sejměte rukojeť Ingenio. Pečte po dobu 15 minut.

Podávejte se zbylou červenou cibulí a pažitkou.

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše