• Dezerty
  • 12.10.2023

Pošírované hrušky

poached pears.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 4 zralé hrušky Conference
  • 400 ml vody
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1 celá skořice
  • Šťáva z 1 citronu
  • 200 g krupicového cukru
  • 4 lžíce šlehačky
  • 6 zralých hrušek Conference
  • 600 ml vody
  • 1,5 lžíce vanilkového extraktu
  • 2 celé skořice
  • Šťáva z 1,5 citronu
  • 300 g krupicového cukru
  • 6 lžic šlehačky

1. Připravte si ingredience.

2. Hrušky, vodu, vanilku, skořici, citronovou šťávu a cukr dejte do mísy.

3. Tlakové vaření: 10 minut.

4. Hrušky vyjměte. Nechejte vychladnout. Podávejte se šlehačkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše