• Rady & Tipy
  • 13.1.2023

Promo akce Tefal 2023 a Alza - dárek zdarma

Promo akce Tefal 2023 a Alzal Header.png

Nákupem produktů Tefal vaše výhody nekončí. Nyní můžete získat i další benefity. Kromě toho, že obdržíte nové kvalitní domácí spotřebiče, teď můžete těšit i ze skvělých dárků zdarma k nákupu. V našem novém článku najdete kompletní přehled všech aktuálních akcí, které pro vás značka Tefal připravila ve spolupráci s alza.cz.

Jaké promo akce aktuálně probíhají?

Přejete si získat kuchyňský robot zdarma k nákupu produktů Tefal a WMF?

Pokud nakoupíte produkty od značky Tefal nebo WMF v hodnotě nad 4 999 Kč získáte zdarma Tefal kuchyňský robot QB15E838 Masterchef Essential Equinox v hodnotě 1999 Kč.

Tato akce trvá od 16.1.2023 do 31.1.2023.

Pro získání kuchyňského robota stačí v rámci jedné objednávky zakoupit produkty Tefal nebo WMF v celkové hodnotě nad 4 999 Kč. Po splnění této podmínky a vyplnění svých dodacích údajů vám automaticky přidáme dárek k objednávce. Abyste získali , není třeba žádná registrace. Akce se uplatní automaticky.  

Napsali jste recenzi na zakoupený produkt a chcete dárek?

Koupili jste si nový produkt Tefal? Nyní máte šanci dostat k nákupu vybraných produktů Tefal dárek zdarma. Jak na to? Nejprve je třeba napsat hodnocení produktu, který jste si zakoupili, poté pokračujte podle pokynů níže. V termínu od 2 . června 2020 do 30. června 2023 vyplňte přihlášku na této stránce. Budete požádáni o print screen a link na vaší napsanou recenzi, informaci o nákupu, informace týkající se dárku, a také informace pro zaslání dárku. Po odeslání formuláře vám přijde e-mail, ve kterém zkontrolujte vaše zadané údaje a vy jen musíte odeslat potvrzení. Bez tohoto potvrzení se váš požadavek za 24 hodin smaže. Další kroky už nechte na nás. My vše zkontrolujeme a připravíme váš balíček. Dárek můžete očekávat do 21 dnů po tom, co obdržíme váš požadavek.  

Jak lze získat struhadlo Tefal Ingenio zcela zdarma?

Nyní můžete získat struhadlo Tefal Ingenio zcela zdarma. Stačí si koupit vybranou horkovzdušnou fritézu Tefal a po registraci nákupu dárek Tefal zcela zdarma. Jak postupovat?V období od 1. 11. 2022 do 30. 6. 2023 můžete vyplnit registrační formulář na této stránce. Budete požádáni o kopii nebo fotku vaší účtenky potvrzující nákup výrobku horkovzdušné fritézy Tefal v období (1.11.-31.12.2022) a informaci, kde jste výrobky koupili. Po odeslání formuláře vám přijde e-mail, ve kterém zkontrolujte vámi zadané údaje a vy jej musíte potvrdit. Bez tohoto potvrzení se Váš požadavek za 24 hodin smaže. Tím je vaše část hotová. My si nyní vše zkontrolujeme a připravíme na rozesílku. Dárky odesíláme do 21 dnů od obdržení vašeho požadavku.

Proč si zvolit produkty Tefal?

Značka Tefal vyrábí vysoce kvalitní nádobí a kuchyňské spotřebiče již od roku 1954. Její vlajkovou lodí jsou světoznámé pánve Tefal  s nepřilnavým povrchem, které odstartovaly doslova revoluci ve vaření. Společnost Tefal však nezůstala jen u výroby pánví. V současné době nabízí široký sortiment vysoce kvalitních elektrospotřebičů a kuchyňského nádobí. Jejich charakteristickým znakem jsou chytré inovace a řešení usnadňující váš každodenní život. Oddělení pro vědu a výzkum neustále sleduje nejnovější trendy a technologie, které následně implementuje do svých produktů. Tefal také neustále naslouchá svým spotřebitelům, aby vytvořili produkty, které přesně odpovídají jejich aktuálním potřebám. Při vývoji kuchyňských spotřebičů a nádobí spolupracuje s předními univerzitami a profesionálními kuchaři. Spolupráce s britským šéfkuchařem Jamiem Oliverem vyústila v širokou škálu vysoce kvalitních domácích spotřebičů a nádobí pro každodenní použití. Dalším důležitým přínosem je jejich ekologický přístup. Společnost Tefal pracuje s respektem k životnímu prostředí ve všech fázích životního cyklu výrobku. Produkty Tefal jsou prostě synonymem kvality, zdraví a bezpečnosti. Navíc, Tefal  poskytuje na vybrané produkty 15letou záruku opravitelnosti a zároveň zajišťuje rychlé a dostupné dodání náhradních dílů.  

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše