• Oběd
  • 27.11.2021

Provensálské dušené vepřové koleno s klobásou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

Provensálské dušené vepřové koleno s klobásou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
13 min

Suroviny

  • 500 g vepřové koleno, vykostěné a vařené
  • 150 g uzená klobása, na kousky o velikosti asi 20/25 g
  • 100 g žlutá paprika, bez semínek a na proužky
  • 300 g cuketa, omytá a na kousky o velikosti asi 75 g
  • 2x 300 g rajče, omyté a rozpůlené
  • 1 ks červená cibule, oloupaná a na čtvrtky
  • 12 ks vypeckované zelené olivy, marinované v bylinkách
  • 1 snítka čerstvý rozmarýn
  • 250 g kuskus

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png
Ze žluté papriky odstraňte semínka a nakrájejte ji na proužky.
 
Žlutou papriku nakrájejte na proužky.
 
Nakrájejte vepřové koleno na kousky po asi 125 g.
image.png

Kousky kolena vložte do nádoby.

Přidejte klobásy.
image.png

Přidejte zeleninu, olivy, rozmarýn a 650 ml vody.
image.png

Nedávejte sůl.

Doba vaření: 13 minut.

Zalijte kuskus vývarem.
image.png

Nechte nasáknout 5 minut, poté vmíchejte.

Podávejte.


DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.