• Oběd
  • 27.11.2021

Provensálské dušené vepřové koleno s klobásou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

d916e8ae-6001-4867-944c-944aaf180bf9.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
13 min

Suroviny

  • 500 g vepřové koleno, vykostěné a vařené
  • 150 g uzená klobása, na kousky o velikosti asi 20/25 g
  • 100 g žlutá paprika, bez semínek a na proužky
  • 300 g cuketa, omytá a na kousky o velikosti asi 75 g
  • 2x 300 g rajče, omyté a rozpůlené
  • 1 ks červená cibule, oloupaná a na čtvrtky
  • 12 ks vypeckované zelené olivy, marinované v bylinkách
  • 1 snítka čerstvý rozmarýn
  • 250 g kuskus

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png
Ze žluté papriky odstraňte semínka a nakrájejte ji na proužky.
 
Žlutou papriku nakrájejte na proužky.
 
Nakrájejte vepřové koleno na kousky po asi 125 g.
image.png

Kousky kolena vložte do nádoby.

Přidejte klobásy.
image.png

Přidejte zeleninu, olivy, rozmarýn a 650 ml vody.
image.png

Nedávejte sůl.

Doba vaření: 13 minut.

Zalijte kuskus vývarem.
image.png

Nechte nasáknout 5 minut, poté vmíchejte.

Podávejte.


DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše