• Dezerty
  • 3.2.2022

Pudink s červeným ovocem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

12-42.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
37 min
Vaření
Vaření
13 min

Suroviny

  • 600 g červené ovoce (například vypeckované višně, jahody, maliny, rybíz)
  • 0,5 l višňový nebo rybízový džus
  • 0,5 vanilkový lusk
  • 3 polévkové lžíce kukuřičný škrob
  • cca 3 nebo 4 polévkové lžíce cukr

Nasaďte na robota mixovací nástavec.

Rozmixujte kukuřičný škrob se 3 až 4 polévkovými lžícemi vody a dejte stranou.

Do mísy robota dejte višňový džus, vanilkový lusk a vyškrábnutými semínky.

Přiklopte a utěsněte víko a stiskněte tlačítko "Start".

Po skončení programu přidejte připravené ovoce a promíchejte stěrkou.

Směs zahřejte a nechte vychladnout.

Vanilkový lusk vyjměte až těsně před podáváním.

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.