• Oběd
  • 26.6.2020

Rajčatová - tomatová polévka z chytrých hrnců Tefal Ingenio

Digital-2019_10_Ingenio_lifestyle_18.png
Počet osob
Počet osob
0
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 400 g krájených loupaných rajčat (je možné použít i rajčata z plechovky)
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 bobkový list
  • sůl
  • pepř
  • hrst lístků bazalky
  • zakysaná smetana
  • chilli paprička dle uvážení
  • sýr parmazán k nastrouhání a dozdobení
  • zrníčka granátového jablka k ozdobení

Na lžíci olivového oleje, rozehřátém hrnci Ingenio zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno.
Přidejte 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky), 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut.
Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte.
Vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.
Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany, parmezánu, chilli a zrníček granátového jablka.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše