Do nádoby robotu nasypte 100 g tvrdé krupice a 60 g mouky.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 2 vejce a stiskněte „Start“.
Těsto musí být hladké a nesmí lepit.
Těsto dejte do jiné nádoby a nechte 30 min odpočívat.
Pro náplň dejte do nádoby robota 10 g piniových oříšků.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Přidejte 75 g sušených rajčat otvorem ve víku a stiskněte „Start“.
Pomocí špachtle směs oddělte od stěn nádoby.
Otvorem ve víku přidejte 100 g ricotty, 10 g bazalky, sůl a pepř a stiskněte „Start“.
Těsto rozpulte a obě části rozválejte na tenkou vrstvu na pomoučněném vále.
Pomocí formy či skleničky vykrajujte 5cm kola.
Do poloviny kola vždy dejte čajovou lžičku náplně.
Okraje všech kol navlhčete vodou a prázdná kola přilepte na kola s náplní.
Řádně přitlačte, aby mezi koly nebyl žádný vzduch.
Okraje spojte pomocí vidličky
Dejte do hrnce s vroucí vodou a vařte 4 min, než budou raviolli al dente.
Podávejte s libovolnou omáčkou.
Doporučené produkty