KROK 1: V malé nádobě smíchejte teplou vodu, cukr a pekařské droždí. Ujistěte se, že voda není příliš horká, jinak může dojít k deaktivaci droždí.
KROK 2: Ve velké nádobě smíchejte mouku a sůl. Přidejte kvasnicovou směs a olivový olej. Hněťte, dokud není těsto hladké a pružné, asi 5 až 10 minut.
KROK 3: Těsto přikryjte čistou utěrkou a nechte na teplém místě kynout 1 hodinu, nebo do zdvojnásobení objemu.
KROK 4: Těsto rozdělte na šest stejně velkých kusů.
KROK 5: Pracovní plochu lehce pomoučněte. Pomocí válečku těsto lehce rozválejte na malý kulatý chléb. Každé kolo posypte nadrobenou fetou a oreganem. Každý chléb pevně uzavřete a válečkem opět rozprostřete.
KROK 6: Chleby položte na talíř Easy Fry a mezi každým z nich ponechejte mezeru, aby se při pečení neslepily. Chleby potřete olejem. Začněte vařit.
KROK 7: V závislosti na vašem spotřebiči může být nutné péct chleby v dávkách, pokud není dostatek místa. Po 12 minutách zkontrolujte, zda jsou chleby propečené. Měly by být zlatohnědé.
KROK 8: Chleby vyjměte a před podáváním nechte vychladnout na mřížce.
TIP: Tyto lahodné řecké feta chleby podávejte teplé nebo vlažné s medem a sezamovými semínky.