Tekutá konzistence pokrmu je běžná, na krémovosti dodá parmezán.
Oloupejte šalotku a nakrájejte ji nahrubo.
Kusy šalotky dejte do nádoby.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otevřete přístroj a míchací nástavec upevněte na čepele.
Přidejte 100 ml olivového oleje.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 300 g rýže a 250 g krevet a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku nalijte 80 ml bílého vína a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku nalijte 900 ml drůbežího vývaru.
Vraťte uzávěr a stiskněte „Start“.
Otevřete přístroj a přidejte 50 g parmezánu, 50 g másla, 50 g rajčat, špachtlí vše opatrně promíchejte.
Osolte a opepřete.
Ozdobte listy bazalky a ihned podávejte.
Doporučené produkty