• Oběd
  • 20.11.2021

Rizoto s pohankou a houbami - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

90e82faa-c06c-4ec7-99d9-a2ee51dc9533.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 200 g loupaná pohanka
  • 40 g pražené pohankové kroupy (kasha)
  • 200 g houby (žampiony, hříbky, lišky atd.)
  • 2 ks šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
  • 500 ml zeleninový vývar
  • 2 lžíce mascarpone
  • 4 lžíce strouhaný parmazán
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Omyjte houby.

Nakrájejte je na kousky.

Do nádoby nalijte olej.
image.png

Restujte houby po dobu 5 minut.

Přidejte šalotku.
image.png

Vařte po dobu 2 minut.

Přidejte dva druhy pohanky a vývar.
image.png

V případě potřeby dochuťte. 

Doba vaření: 4 minuty. 

Přidejte mascarpone a parmazán. 

Zamíchejte. 

Podávejte. 

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše