• Příběhy
  • 9.9.2022

Rozhovor s influencerem, moderátorem, choreografem Ondřejem Baumrukrem aka @andreas_samec

Rozhovor s influencerem, moderátorem, choreografem Ondřejem Baumrukrem aka  andreas_samec 1.jpg

Jsem Ondra a můžete na mě narazit na řadě míst – ve vysílání Hitrádia FM Plus, v muzikálech, které se hrají na plzeňské Nové scéně Divadla Josefa Kajetána Tyla a nebo taky na sociálních sítích. Všude tady sdílím svůj čas, nápady a pocity s posluchači a diváky – a to mě baví! Před pár lety jsem rozhodl tohle všechno dělat naplno. Žít si svůj sen a zatím se to, také díky přízni okolí, daří. V posledních letech se věnuji víc i vymýšlení a točení reklamních videí právě pro sociální sítě. Baví mě dostat zadání a využít kreativitu na maximum. Najít ten správný nápad, dobře ho natočit a hlavně předat tu myšlenku dál. Když se podaří u toho diváky i pobavit, tak jsem fakt rád. Občas je tenhle styl pracovního života hodně náročný, ale neměnil bych snad ani na minutu.

Vzhled hraje v divadle i v běžném životě velkou roli. Jak to máte vy?

Pečuju o sebe jako průměrnej chlap. Tak akorát na to, abych vystupoval upraveně a voněl dobře sobě a svému okolí. Mám pár přátel ve svém okolí, co o sebe pečují mnohem víc, nicméně to už asi není úplně pro mě. Strávit v koupelně ať už ráno nebo večer víc jak půl hodiny včetně sprchy už není můj šálek kávy :)

Používáte oblečení jako prostředek pro sebevyjádření?

Obdivuju lidi, kteří tohle umí… Já se naučil obléci se (snad) vhodně podle druhu akce, a i u toho mívám v hlavě dost otazníků. Vybírám si oblečení, ve kterém se cítím pohodlně a dobře vypadá. Baví mě sledovat lidi v magazínech a na ulici, jak dokážou ze svého šatníku vymáčknout modely hodné světových mol a někdy si řeknu, jo to bych taky rád uměl…a pak si oblíknu tričko, kraťasy a tenisky, vyrazím do ulic a cítím se fajn i tak.

Je pro vás důležité vypadat upraveně?

Určitě je. Věřím, že to je důležitý pro každýho chlapa v dnešní době. Vzhled je věc, kterou vaše okolí vidí na první dobrou a často může rozhodnout i výsledek schůzky, nebo novou spolupráci...  

Jaký je váš vztah k žehlení? Umíte žehlit?

Jasně! mám doma docela pěkný prkno a žehličku… A jak jim to spolu v tej skříni sluší! Občas je vytáhnu, většinou když potřebuju vyžehlit košili na nějakou akci. Zbytek ale nežehlím, protože u nás chlapů se to tak nějak narovná samo…

Nedávno jste si vyzkoušel novinku – samožehličku od značky Tefal Care For You – čím vás nejvíce překvapila?

Miluju moderní vymoženosti a technologický novinky. Baví mě, že tyhle věci umí ušetřit čas a třeba i to rozkládání žehlícího prkna a mávání se žehličkou. Překvapilo mě, jak dokáže během chvíle pára „vyžehlit“ právě ty moje trika a košile, který bych jinak rovnal až na sobě. Potěšila mě i funkce sušení! Kousky, který do sušičky nesmí, tak s klidem můžu zavřít do týhle parádní skříně a je vysušeno. 

Stalo se Care For You součástí vaší ranní/denní rutiny?

Používám jí hlavně, když mi teče časově do bot… Můžu tak dát košili žehlit a mezitím si dát sprchu, upravit se, projít si scénář k akci a pak se jen obléct a vyrazit ven. Naučil jsem se taky si domů nosit kostýmy z divadla, protože jsou věci, které nemůžete prát. Takže funkce páry, která zbaví kostýmy zápachu jsou milionový! Dokonce už mi několik kolegů nabalilo svoje kostýmy domů, ať jim je takhle „vypářím“ :). 

Na co využíváte volný čas, který vám Care For You ušetří?

Ze začátku to bylo hlavně koukání, jak tahle mašinka funguje a pracuje. Měl jsem to místo televize :) Teď už je to spíš o tom, že vím že mám čas pro sebe, pro psa, nebo na práci a že na oblečení nemusím během procesu myslet. 

Komu byste Care For You doporučil?

Care For You šetří čas a práci, takže bych ho doporučil lidem, kteří mají rádi pohodlí a rádi vymění stání za žehlícím prknem, nebo čekání „až to uschne“ za cokoliv jiného. 

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše