• Oběd
  • 12.5.2021

Rychlá domácí pizza se žampiony a čedarem - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill

Rychlá domácí pizza se žampiony a čedarem - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
Počet osob
6
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
49 min

Suroviny

  • 1 balení hotového obdélníkového těsta na pizzu
  • 6 hub (žampiony)
  • 2 rajčata
  • 150 g plátků čedaru
  • 6 lžic rajského protlaku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Provensálské koření

1 | Podnos na pizzu umístěte do horní části fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací
miskou ve spodní části.
Zavřete dvířka a předehřívejte v režimu GRILOVÁNÍ (200 °C) po dobu 13 minut.

2 | Omyjte houby a rajčata.
Houby nakrájejte na čtvrtky a rajčata na plátky.
Rozbalte těsto na pizzu a nakrájejte je na 6 obdélníků.

3 | Po předehřátí položte na podnos na pizzu 2 obdélníky těsta, na každý navršte rajčatový protlak, 1 plátek sýra, 2 plátky rajčete a několik kousků hub.
Přidejte špetku provensálského koření a zakapejte olivovým olejem.
Pomocí odnímatelné rukojeti vložte podnos do fritézy s grilem Easy Fry a pečte v režimu PIZZA (190 °C) po dobu 12 minut.

4 | Až zazní časovač, vyjměte upečené pizzy a opakujte postup pro zbývající pizzy 2.

TIP: Chcete-li připravit něco rychlejšího, použijte místo těsta na pizzu bruschettu nebo bagetu rozříznutou napůl.

obrazek.png

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.