Rychlá domácí pizza se žampiony a čedarem - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
6
Obtížnost
lehký
Příprava
10 min
Vaření
49 min
Suroviny
1 balení hotového obdélníkového těsta na pizzu
6 hub (žampiony)
2 rajčata
150 g plátků čedaru
6 lžic rajského protlaku
2 lžíce olivového oleje
Provensálské koření
1 | Podnos na pizzu umístěte do horní části fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou ve spodní části. Zavřete dvířka a předehřívejte v režimu GRILOVÁNÍ (200 °C) po dobu 13 minut.
2 | Omyjte houby a rajčata. Houby nakrájejte na čtvrtky a rajčata na plátky. Rozbalte těsto na pizzu a nakrájejte je na 6 obdélníků.
3 | Po předehřátí položte na podnos na pizzu 2 obdélníky těsta, na každý navršte rajčatový protlak, 1 plátek sýra, 2 plátky rajčete a několik kousků hub. Přidejte špetku provensálského koření a zakapejte olivovým olejem. Pomocí odnímatelné rukojeti vložte podnos do fritézy s grilem Easy Fry a pečte v režimu PIZZA (190 °C) po dobu 12 minut.
4 | Až zazní časovač, vyjměte upečené pizzy a opakujte postup pro zbývající pizzy 2.
TIP: Chcete-li připravit něco rychlejšího, použijte místo těsta na pizzu bruschettu nebo bagetu rozříznutou napůl.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.