• Rady & Tipy
  • 15.9.2020

Rychlé vaření, snadné čištění! Soutěž a slevy s Cook4Me+

Cook4Me Tefal header - 150 receptů CZ.png

Vařte každodenní jídla rychleji a snadněji s nejlepším chytrým hrncem od Tefalu! Cook4Me+ má displej a 150 zabudovaných receptů v češtině pro 2-6 osob. 120 receptů zvládne tento hrnec uvařit pod 15 minut a to bez toho, abyste na něj museli dohlížet. Připravíte jen ingredience a on uvaří za vás! Pokud si nevyberete z předpřipravených receptů, má hrnec nachystanou spoustu dalších funkcí, se kterými si budete v kuchyni zpívat - tolik času vám totiž ušetří. Navíc zastoupí hned několik typů nádob - pánev, obyčejný hrnec, rendlík, napařovací hrnec či tlakový hrnec.

Automatické programy chytrého multifunkčního hrnce Cook4Me+ se 150 recepty v češtině jsme si představili v minulém článku, dnes se zaměříme na jeho manuální funkce.
Při stisknutí tlačítka vlastní (manuální) nastavení vám dá hrnec na výběr z několika možností vaření:

Vaření pod tlakem

Nejprve se vás chytrý hrnec zeptá, jak dlouho si přejete vařit a následně zda si přejete okamžitý nebo opožděný start. Opožděný start vaření nedoporučujeme pro přípravu masa, ryb a pokrmů s mléčnými produkty. Při opožděném startu se vás hrnec zeptá kolik je právě hodin a poté kdy má vaření dokončit. Po dokončení dá na výběr, zda si přejete ve vaření pod tlakem pokračovat nebo udržet pokrm teplý (do tohoto módu se hrnec přepne automaticky po otevření víka). Dávejte pozor na unikající páru při otevírání víka a po dokončení vaření a vychladnutí hrnce nezapomeňte vyprázdnit odkapávací nádobku na kondenzát.

Tefal COOK4ME+ ruka SK.jpg

TIP: Přečtěte si, jak youtuberka MOMA ráda vaří pod tlakem! 

Klasické vaření

Při klasickém vaření máte na výběr ze 3 režimů - vaření při nízké teplotě (pomalé vaření či dušení), mírný var a opékání. Všechny režimy mají stejný průběh, liší se jen teplota a rychlost vaření. Po potvrzení volby režimu se hrnec nejprve předehřeje, pak vás vyzve k přidání ingrediencí a následně vaří podle zvoleného režimu. Po ukončení režimu stisknutím tlačítka ok se vás zeptá, zda si přejete vaření opravdu ukončit nebo přejít do módu vaření pod tlakem. Po vaření pod tlakem nezapomeňte vyprázdnit nádobku na kondenzát zezadu hrnce!

Tefal Cook4Me Rychla vecere pro dva CZ - 2.jpg


Ohřát

Tento režim vám znovu ohřeje již připravený pokrm - je třeba zavřít víko - a sledovat čas na stopkách. Při otevírání víka dávejte pozor na unikající teplo!

Tefal COOK4ME+ odvareni z vareni CZ - 2.jpg


Udržet teplé

Abyste nemuseli své jídlo i několikrát ohřívat v očekávání, kdy už návštěva či rodina přijde domů, poslouží vám funkce udržet teplé - prostě vaše jídlo po dokončení vaření udrží teplé! Po předehřátí spustí program stopky, u tohoto programu také není třeba zavřít víko, nabírat jídlo tak můžete jednoduše klidně po celý den.

**********

SOUTĚŽ o multifunkční elektrický hrnec Cook4Me+ na Facebooku Mall.cz 

Na Facebooku Mall.cz můžete tento týden soutěžit o náš chytrý hrnec ... tak na co ještě čekáte? 

**********

20% sleva od 14.9. - 20.9.2020 na Mall.cz

Máte rádi slevy? Tak neváhejte a do 20.9. seženete chytrý hrnec Tefal Cook4Me+ se slevou 20 % ... stačí jen při nákupu zadat slevový kód:  MDW9CZ45 
**********



Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše