Do robota dejte míchací nástavec.
Do nádoby robotu přidejte 1 l vody, nakrájenou cibuli, bobkový list a 350 g nakrájených chapadel chobotnice.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Vývar přepasírujte přes sítko, uschovejte vývar a propasírovanou hmotu.
Vyjměte míchací nástavec.
Nádobu nemyjte a dejte do ní druhou cibuli a stroužek česneku.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Vraťte míchací nástavec.
Přidejte 2 polévkové lžíce olivového oleje, víko uzavřete bez uzávěru a tiskněte „Start“.
Přidejte 250 g rýže, 500 ml vývaru z chobotnice, sůl, pepř a víko uzavřete bez uzávěru a tiskněte „Start“.
Po uvaření přidejte listy čerstvého koriandru, připravené kousky chobotnice.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Podávejte teplé.
Doporučené produkty