Pomocí Click & Cook si zvážíme 160g rýže.
Nakrájíme cibuli na čtvrtiny , vložíme do hrnce a rozmixujeme.
Nandáme nástavec na míchání, přilijeme olivový olej, zavřeme a necháme smažit 3 min.
Poté přidáme rýži a restujeme další 2 minuty.
Přilijeme vývar, víno a přidáme šafrán a sůl. Přidáme parní hrnec.
Začneme připravovat špízy. Kuře nakrájíme na plátky a vložíme zvláště do misky, zakapeme cit. šťávou a olivovým olejem.
Přidáme sůl, pepř a tymián.
Promícháme.
Začneme napichovat jako girlandu na špejli.
Vložíme do parního hrnce.
Po 5 min, co se nám vaří rizoto, na 10 min vložíme do parního hrnce kuřecí špízy.
Za 10 min špízy sundáme, do rizota přidáme máslo a parmazán.
Ještě necháme minutku v hrnci promíchat.
Zdobíme bylinkami.
Doporučené produkty