• Oběd
  • 26.5.2020

Segedínský guláš - recept šéfkuchaře Ondřeje Slaniny pro Cook4Me+

Segedínský guláš - recept šéfkuchaře Ondřeje Slaniny pro Cook4Me+
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

2 osoby

  • 300 g Vepřová plec
  • 1ks Cibule
  • 150 g Kysané zelí
  • 3ks Nové koření
  • ½ lžičky Drcený kmín
  • 30g Sádlo
  • 100ml Rostlinná smetana
  • 0,3l Voda
  • špetka Sůl, Pepř
  • ½ lžíce Sladká paprika
  • 1ks Bobkový list

4 osoby

  • 600 g Vepřová plec
  • 2ks Cibule
  • 300 g Kysané zelí
  • 6ks Nové koření
  • 1 lžičky Drcený kmín
  • 60g Sádlo
  • 200ml Rostlinná smetana
  • 0,5l Voda
  • špetka Sůl, Pepř
  • 1 lžíce Sladká paprika
  • 2ks Bobkový list

6 osob

  • 800 g Vepřová plec
  • 3ks Cibule
  • 450 g Kysané zelí
  • 9ks Nové koření
  • 1½ lžičky Drcený kmín
  • 90g Sádlo
  • 300ml Rostlinná smetana
  • 0,6l Voda
  • špetka Sůl, Pepř
  • 1½ lžíce Sladká paprika
  • 3ks Bobkový list

  1. Maso nakrájejte na středně velké kostky. 
  2. Cibuli nakrájejte na půl plátky.
  3. Zvolte Opékání (vlastní nastavení).
  4. Rozpusťte sádlo. 
  5. Přidejte cibuli a restujte dozlatova.
  6. Přidejte maso, papriku, kmín, nové koření a bobkový list.
  7. Orestujte dohněda. 
  8. Zalijte vodou. 
  9. Přidejte zelí, sůl, pepř a smetanu.
  10. Zvolte Tlakové vaření (vlastní nastavení) na 30minut. 
  11. Dochuťte.

Doporučené produkty

Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání).

Souhlasím