• Oběd
  • 27.11.2021

Shakshuka s vejci - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

5 (1x)
bc13ef96-88c4-4075-ac80-b3c6c184b7e5.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
5 min
Nutriční hodnoty celého receptu
Nutriční hodnoty celého receptu
818 kcal

Suroviny

  • 400 g drcená rajčata
  • 4 ks červené papriky nakrájené na tenké proužky
  • 1 ks cibule, oloupaná a nakrájená
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný a rozdrcený
  • 2 lžičky římský kmín
  • 10 ks stonky najemno nasekané petržele
  • 10 ks stonky najemno nasekaného koriandru
  • 2 lžíce olivový olej
  • 100 ml voda
  • 4 ks vejce

POSTUP:Připravte si přísady.Nalijte olej do hrnce.Osmažte cibuli, česnek a papriky.Přidejte římský kmín a polovinu bylinek.Přidejte drcená rajčata a vodu.Promíchejte.Vaření v tlakovém hrnci.Opatrně rozklepněte vejce na povrch.Počkejte 5 minut a poté podávejte s bylinkami.DOBROU CHUŤ!TIP:Po uvaření použijte režim opékání k urychlení doby vaření vajec. Tento pokrm podávejte s jemně nasekanou bazalkou. V létě můžete použít také šťavnatá sezónní rajčata. {products|1}

image.png
image.png
image.png
image.png

Podrobnější informace o výživových hodnotách tohoto receptu najdete v aplikaci Kalorické Tabulky.

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše