.....
1, Do vroucí osolené vody vložíme celé balení špaget Rummo, lehce promícháme, aby se nám špagety neslepily. Vaříme max. 8 minut.
2, Na předem zahřátou pánev nalijeme olivový olej, přidáme překrájený česnek, který lehce zkonfitujeme.
3, Na orestovaný česnek postupně přidáme chilli tuňáka, zelené olivy, překrájené grilované papriky, marinované artyčoky a polosušená rajčata.
4, Do takto připraveného základu na špagety vložíme tomatové pesto a rajčatové peláty.
Vše důkladně promícháme a podlijeme bílým vínem a rybím vývarem.
5, Celý základ necháme 4 minuty provářet.
Po provaření přidáme předem vařené špagety a na zjemnění máslo.
6, Špagety důkladně před servírováním promícháme v krémovou konzistenci.
Podle chuti přisolíme nebo opepříme drceným pepřem.
Krémové špagety stočíme pinzetou na mělký talíř, dozdobíme snítkami rukoly a královskými kapary.
Před konzumací na špagety nastrouháme parmezán a citronovou kůru.
Popřípadě pro intenzivnější chuť můžeme přiostřit čerstvými chilli papričkami.
Doporučené produkty