• Nápoje
  • 3.6.2024

Španělská horchata de arroz (domácí zeleninový rýžový nápoj) - recept pro varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Horchata de arroz (domácí zeleninový rýžový nápoj).jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
3 min

Suroviny

  • 1 l vody
  • 180 g rýže arborio
  • 1 lžíce moučkového cukru
  • 50 cl rostlinného sójového nápoje
  • 50 g kostek ledu
  • 1 lžička mleté skořice
  • 2 lžíce moučkového cukru

KROK 1: Nalijte vodu, rýži a cukr do misky. Nechte 2 hodiny odstát.

KROK 2: Rýži sceďte pomocí cedníku a nalijte ji do džbánu mixéru s mlékem. Zavřete víko a mixujte při střední rychlosti 2 minuty.

KROK 3: Tekutinu přeceďte přes sítko do nádoby mixéru a přidejte kostky ledu, skořici a cukr. Zavřete víko a mixujte na střední rychlost po dobu 1 minuty.

KROK 4: Naplňte si sklenice. Lehce posypte skořicí a ihned podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše